خدمات ما
زمینه اجرایی گروه جهان آرا
مجری عملیات تخریب های خطرناک و ساختمان های فلزی و بتنی حساس و دیوار مشترک
گود برداری با بیل دکل بلند در اعماق و احجام وسیع
پیاده کردن نقشه فونداسیون با دوربین
اجرای قالب بندی و آرماتور بندی
با سابقه بیش از 15 سال کار اجرایی و حفاظت فنی عملیات اجرایی (تخریب، گودبرداری)
اهداف ما
اهداف کاری این مجموعه، شروع همکاری با شما دوستان عزیز در زمینه های (گود برداری،تخریب ساختمان،پیاده کردن نقشه فونداسیون با دوربین، اجرای قالب بندی) با بالاترین دقت و کیفیت و با حداقل زمان و هزینه و جلب رضایت مشتریان با ارائه بهترین خدمات می باشد
رقابت کیفیتی و قیمتی
ما از نظر رقابت در کیفیت کار با سایر شرکت ها تلاش نموده ایم از بهترین ماشین آلات و افراد مجرب با سابقه کار بالا و فنی در پروژه های خود برای جلب رضایت مشتریان بهره بگیریم
دارای مجوز از مرکز تحقیقات و تعلیمات وزارت کار
عضو سازمان نظام مهندسی
عضو سازمان معماران تجربی
عضو سازمان نظام کاردانی
مشتری مداری
گروه پیمانکاری سازه و ابنیه جهان آرا این اطمینان را به شما عزیزان خواهد داد که پروژه کاری شما را در زمان تعیین شده و مبلغ توافق شده، اتجام داده و همچنین بدون نارضایتی و کوچکترین اشتباهی در روند کار، پروژه را به اتمام رساند
انواع تخریب
مراحل تخریب باید بر اساس شرایط واقعی کارگاه، محدودیت ها، جانمایی ساختمان، جانمایی سازه ها و ساخت آن تعیین گردد . به طور کلی مراحل زیر باید اعمال گردد: الف- کلیه سازه های پیش آمده، سایبان ها، ایوان ها و بخش های متصل به دیوارهای خارجی باید نخست و پیش از تخریب ساختمان اصلی و سازه های داخلی آن تخریب شود. ب – در حین تخریب سازه کف کلیه اتاق های تاسیسات آسانسور و مخازن آب در ارتفاع، باید با توالی بالا به پایین نسبت به سطح سقف اصلی تخریب گردند. پ – تخریب دال های کف باید از دهانه میانی آغاز شده و به سمت تیرهای تکیه گاه ادامه یابد. ت – تیرهای کف باید به ترتیب زیر تخریب شوند: تیرهای جلو آمده (یک سر گیردار یا کنسول ها) سپس تیرهای ثانویه بعد تیرهای اصلی ث – ستون ها باید پس از برچیدن تیرهای بالاتر تخریب گردند.
روش تخریب اول :
روش تخریب بالا به پایین (مکانیکی) توالی مراحل تخریب توسط ماشین آلات عموماً مانند روش دستی بالا به پایین بوده به جز اینکه اکثر کارهای تخریب توسط تجهیزات مکانیکی انجام می گردد. تخریب با بالا بردن ماشین آلات مکانیکی روی بالاترین طبقه ساختمان آغاز می گردد.
بالابردن ماشین آلات ماشین آلات مکانیکی باید به وسیله جرثقیل یا سایر ماشین آلات مورد تایید مهندس سازه دارای پروانه بر روی سقف ساختمان قرار گیرد. منطقه عملیاتی باید درحین بالا بردن ماشین آلات مسدود گردد. درصورتی که نیاز به مسدود کردن موقت مسیر باشد، مجوزهای مربوطه از پلیس و شهرداری پیش از آغاز عملیات کسب گردد.
روش تخریب دوم: روش گوی تخریب
گوی تخریب از یک جرثقیل مجهز به گوی فولادی تشکیل شده است. تخریب ساختمان ازطریق انرژی ضربه ای گوی فولادی آویزان از جرثقیل زنجیردار انجام می شود. گوی تخریب از خارج ساختمان عمل می کند. این روش برای ساختمان های مخروبه، سیلوها و سایر تاسیسات صنعتی مناسب می باشد . با این حال انجام عملیات، نیازمند فضای آزاد بسیار زیاد در اطراف دستگاه می باشد. همچنین اپراتور با مهارت بالا و تجهیزات مناسب مورد نیاز است.
ضوابط به کارگیری
الف – به جز موارد خاص، تخریب هربخش از ساختمان باید از بالا به پایین انجام شود.
ب– تکنیک های پیشنهادی بهره برداری از گوی تخریب عبارتند از:
A- ضربه عمومی- سقوط آزاد گوی تخریب بر روی سازه
B – حرکت آونگی خطی- حرکت آونگی گوی هم راستا با بازوی دستگاه
انواع تخریب بتن
در این روش ابتدا بتن را سوراخ زده سپس کتراک را با اب قاطی کرده و داخل سوراخ هایی که حفر کرده ایم می ریزیم. کتراک منبسط شده و به دیواره های سوراخ فشار وارد می کند و این فشار باعث ترک و خورد شدن بتن می شود این روش بخاطر ضربه نزدن و نداشتن لرزش برای نواحی خاص مثل کنار دیواره های سست یا اسیب نرسیدن به سازه های دیگر بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از پیکور بیل مکانیکی برای کار های بزرگ و مساحت زیاد بسیار کاربردی و به صرفه می باشد
استفاده از دستگاه برش بتن این روش کمی پر هزینه است ولی در مواقعی تنها روش می باشد دارای سر و صدای کمتر و بدون لرزش بسیار مناسب برای محیط های حساس مثل دیوار ها قدیمی و یا جلوگیری از لرزش و اسیب به سایر نقاط کار میباشد.
استفاده از دستگاه کر گیری یکی از روش های رایج برای برش یا سوراخ کردن بتن می باشد دستگاه های کر گیری توانایی کرگیری در بتن مسلح را نیز دارا می باشند
تیم ما
مدیر پروژه
مدیر پروژه گروه سازه و ابنیه جهان آرا
سرپرست اجرا
خاکبرداری
عملیات خاکی به مجموعه کارهایی گفته میشود که برای آماده سازی زمین برای ساخت راه، ساختمان و فعالیتهای عمرانی انجام میشوند و معمولا همراه با خاکبرداری، جابجایی خاک میباشد. گود برداری: گودبرداری یا در اصطلاح عامه خاکبرداری، به برداشتن خاک از سطح و عمق زمین گفته میشود. گودبرداری به چند منظور انجام میشود، که از دلایل اصلی آن میتوان به رسیدن عمق و خاک سفت (خاک بکر) اشاره کرد. گود برداری نوعی کار ژئوتکنیکی محسوب میشود . کمیته علمی تخصصی گودبرداری یکی از کمیته های انجمن ژئوتکنیک ایران است . از ابزارهای موجود برای خاکبرداری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
بیل مکانیکی
لودر و مینی لودر
شاول
سازه نگهبان
مشکل اصلی در اجرای سازه نگهبان خرپایی چیست؟ به نظر من، مهم ترین مشکل این است: بسیاری از سازندگان تجربی، اجرای آن را، خرج اضافه می دانند. در پروژه های کوچک، بکار گیری مهندس مجری اجباری نیست. اکثر حوادثی هم که در گودبرداری ها اتفاق می افتد مربوط به همین ساخت و ساز های کوچک است. حال این مهندس ناظر است که باید بر سر اجرای درست سازه نگهبان با سازنده سر و کله بزند. اکثر اوقات هم، نتیجه، خیلی رضایت بخش نیست. اگر حادثه ای اتفاق نیافتد، اجرای سازه نگهبان یک هزینه اضافی است. چند میلیون تومان هزینه در بر دارد. هم باعث اتلاف زمان می شود. اما کدام یک از این سازندگان محترم می توانند آینده را پیش گویی کنند؟ از کجا می توان، مطمئن بود که حادثه ای اتفاق نمی افتد. درست مثل بیمه نامه شخص ثالث خودرو. آیا همه خودرو هایی که بیمه می شوند، تصادف می کنند؟ مسلماً نه. با این حال، انجام بیمه نامه برای همه خودروها اجباری است.
سازه/سازه نگهبان/سازه نگهبان خرپایی/پایدار سازی/پایدار سازی جداره گودبرداری/متداول ترین روش پایدار سازی.