تخریب ساختمان فلزی و بتنی،خاک برداری با بیل دکل بلند

خدمات ما

گروه پیمانکاری سازه و ابنیه جهان آرا

زمینه اجرایی گروه جهان آرا

مجری عملیات تخریب های خطرناک و ساختمان های فلزی و بتنی حساس و دیوار مشترک
گود برداری با بیل دکل بلند در اعماق و احجام وسیع
پیاده کردن نقشه فونداسیون با دوربین
اجرای قالب بندی و آرماتور بندی
با سابقه بیش از 15 سال کار اجرایی و حفاظت فنی عملیات اجرایی (تخریب، گودبرداری)

اهداف ما

اهداف کاری این مجموعه، شروع همکاری با شما دوستان عزیز در زمینه های (گود برداری،تخریب ساختمان،پیاده کردن نقشه فونداسیون با دوربین، اجرای قالب بندی) با بالاترین دقت و کیفیت و با حداقل زمان و هزینه و جلب رضایت مشتریان با ارائه بهترین خدمات می باشد

رقابت کیفیتی و قیمتی

ما از نظر رقابت در کیفیت کار با سایر شرکت ها تلاش نموده ایم از بهترین ماشین آلات و افراد مجرب با سابقه کار بالا و فنی در پروژه های خود برای جلب رضایت مشتریان بهره بگیریم
دارای مجوز از مرکز تحقیقات و تعلیمات وزارت کار
عضو سازمان نظام مهندسی
عضو سازمان معماران تجربی
عضو سازمان نظام کاردانی

مشتری مداری

گروه پیمانکاری سازه و ابنیه جهان آرا این اطمینان را به شما عزیزان خواهد داد که پروژه کاری شما را در زمان تعیین شده و مبلغ توافق شده، اتجام داده و همچنین بدون نارضایتی و کوچکترین اشتباهی در روند کار، پروژه را به اتمام رساند

نیلینگ چیست؟
نیلینگ یا میخکوبی روش خلاقانه مهندسین استرالیایی بود که در حدود دهه 60 میلادی جهت پایدارسازی جدار تونل بکار گرفته شد. روش اجرای کار نیلینگ به این صورت است که ابتدا دیواره­ ها رگلاژ می­شوند. سپس شبکه­ های مش­های فولادی بوسیله میخ­های 50 سانتیمتری نصب می­شوند و روی آن به ضخامت حدود 10 تا 15 سانتیمتر بتن پاشی می­شود. مرحله بعد حفاری گمانه­ها و جا زدن میلگرد یا کابل است. در ادامه گمانه­ها با دوغاب سیمان تزریق شده و پس از گیرش دوغاب، هد نیل­ها بسته می­شود. بدین ترتیب نیروی رانش خاک از طریق مش و شات به هد نیل اعمال می شود و نیروی هد نیلها از طریق نیلها به توده خاک منتقل می­گردد. گویی رانش خاک از طریق سیستم نیلینگ به خود خاک مهار می­شود. نیلینگ یا میخکوبی بعدها توسط مهندسین آلمانی و فرانسوی در پایدارسازی ترانشه­ها گالری تونلها و کوله پلها به کار گرفته شد. پس از آن استفاده از نیلینگ به طور گسترده در طرح‌هاي مختلف عمراني نظير تثبيت ترانشه‌هاي خط آهن و بزرگراه‌ها، ساخت سازه‌هاي نگهبان گودبرداري شده در مناطق شهري جهت احداث ساختمان‌هاي بلند مرتبه که شامل چندين طبقه در داخل زمين هستند و تثبيت شيب‌هاي زمين در برابر لغزش‌هاي احتمالي به کار بسته شد . نیلینگ ديواره‌ها به معناي تسليح برجاي خاك موجود با نصب ميلگردهاي فولادي نزديك به هم (Nail) در يك سطح شيبدار با شيب ملايمي در حدود 10 تا 20 درجه در زير سطح افق يا در محل گودبرداري و با اجراي از بالا به پايين مي‌باشد. در اين روش اجرايي، ميخها (نیل ها) در هنگام بهره‌برداري تحت تنش‌هاي کششي قرار گرفته و پايداري ديوار را تامين مي‌کنند. فلسفه اصلی روش نیلینگ برمبنای پايدارسازی گوه لغزش به وسيله نیل ها استوار است. به طوري­که در شکل زیر پيداست، سطح شکست و فروپاشی درخاک­های با دانه ­بندی مختلط به صورت گوه خواهد بود. لذا بوسيله میخ­ها (نیل ها) اين گوه به حجم پشتی خاک دوخته می­شود و بر اين اساس اين گوه پایدار خواهد گرديد. ميلگردها معمولاً داخل گمانه‌هايي كه در ديواره خاكي ايجاد شده و توسط دوغاب سيمان با هدف جلوگيري از خوردگي ميلگردهاو همچنين انتقال مناسب­تر نيروها بين خاك و ميلگرد پر مي‌شوند، قرار مي‌گيرند. اين عمليات يك مقطع مسلح پايدار ايجاد مي‌كند كه توانايي نگهداري خاك پشت خود را دارد. اين مسلح سازي به صورت Passiveعمل كرده و اثر خود را از طريق اندركنش خاك- ميلگرد حاصل از ايجاد تغيير شكل در خاك، اعمال مي‌كند میخ­ها (نیل ها) غالباً در كشش عمل مي‌كنند ولي در شرايط خاصي، عملكرد خمشي و برشي آنها نيز در نظر گرفته مي‌شود.
نیلینگ/نیلینگ چیست/میخکوبی/جدار تونل/

انواع تخریب


مراحل تخریب باید بر اساس شرایط واقعی کارگاه، محدودیت ها، جانمایی ساختمان، جانمایی سازه ها و ساخت آن تعیین گردد . به طور کلی مراحل زیر باید اعمال گردد: الف- کلیه سازه های پیش آمده، سایبان ها، ایوان ها و بخش های متصل به دیوارهای خارجی باید نخست و پیش از تخریب ساختمان اصلی و سازه های داخلی آن تخریب شود. ب – در حین تخریب سازه کف کلیه اتاق های تاسیسات آسانسور و مخازن آب در ارتفاع، باید با توالی بالا به پایین نسبت به سطح سقف اصلی تخریب گردند. پ – تخریب دال های کف باید از دهانه میانی آغاز شده و به سمت تیرهای تکیه گاه ادامه یابد. ت – تیرهای کف باید به ترتیب زیر تخریب شوند: تیرهای جلو آمده (یک سر گیردار یا کنسول ها) سپس تیرهای ثانویه بعد تیرهای اصلی ث – ستون ها باید پس از برچیدن تیرهای بالاتر تخریب گردند.

روش تخریب اول :
روش تخریب بالا به پایین (مکانیکی) توالی مراحل تخریب توسط ماشین آلات عموماً مانند روش دستی بالا به پایین بوده به جز اینکه اکثر کارهای تخریب توسط تجهیزات مکانیکی انجام می گردد. تخریب با بالا بردن ماشین آلات مکانیکی روی بالاترین طبقه ساختمان آغاز می گردد.
بالابردن ماشین آلات ماشین آلات مکانیکی باید به وسیله جرثقیل یا سایر ماشین آلات مورد تایید مهندس سازه دارای پروانه بر روی سقف ساختمان قرار گیرد. منطقه عملیاتی باید درحین بالا بردن ماشین آلات مسدود گردد. درصورتی که نیاز به مسدود کردن موقت مسیر باشد، مجوزهای مربوطه از پلیس و شهرداری پیش از آغاز عملیات کسب گردد.

روش تخریب دوم: روش گوی تخریب
گوی تخریب از یک جرثقیل مجهز به گوی فولادی تشکیل شده است. تخریب ساختمان ازطریق انرژی ضربه ای گوی فولادی آویزان از جرثقیل زنجیردار انجام می شود. گوی تخریب از خارج ساختمان عمل می کند. این روش برای ساختمان های مخروبه، سیلوها و سایر تاسیسات صنعتی مناسب می باشد . با این حال انجام عملیات، نیازمند فضای آزاد بسیار زیاد در اطراف دستگاه می باشد. همچنین اپراتور با مهارت بالا و تجهیزات مناسب مورد نیاز است.

ضوابط به کارگیری
الف – به جز موارد خاص، تخریب هربخش از ساختمان باید از بالا به پایین انجام شود.
ب– تکنیک های پیشنهادی بهره برداری از گوی تخریب عبارتند از:
A- ضربه عمومی- سقوط آزاد گوی تخریب بر روی سازه
B – حرکت آونگی خطی- حرکت آونگی گوی هم راستا با بازوی دستگاه

انواع تخریب بتن

روش اول استفاده از کتراک
در این روش ابتدا بتن را سوراخ زده سپس کتراک را با اب قاطی کرده و داخل سوراخ هایی که حفر کرده ایم می ریزیم. کتراک منبسط شده و به دیواره های سوراخ فشار وارد می کند و این فشار باعث ترک و خورد شدن بتن می شود این روش بخاطر ضربه نزدن و نداشتن لرزش برای نواحی خاص مثل کنار دیواره های سست یا اسیب نرسیدن به سازه های دیگر بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از پیکور بیل مکانیکی  برای کار های بزرگ و مساحت زیاد بسیار کاربردی و به صرفه می باشد
استفاده از دستگاه برش بتن این روش کمی پر هزینه است ولی در مواقعی تنها روش  می باشد دارای سر و صدای کمتر و بدون لرزش بسیار مناسب برای محیط های حساس مثل دیوار ها قدیمی و یا جلوگیری از لرزش و اسیب به سایر نقاط کار میباشد.
استفاده از دستگاه کر گیری یکی از روش های رایج برای برش یا سوراخ کردن بتن می باشد دستگاه های کر گیری توانایی کرگیری در بتن مسلح را نیز دارا می باشند

تیم ما

برای دریافت مشاوره رایگان از اعضای گروه پیمانکاری سازه و ابنیه جهان آرا با ما از طریق تلگرام با آی دی زیر در ارتباط باشید. contractor_jahanara راه ارتباط باما از طریق اینستاگرام jahanara_azimi
اعضای تیم شرکت جهان آرا سعی دارد تا به شما عزیزان در زمینه خاکبرداری،تخریب ساختمان،و… با مشاوره رایگان مسیر درست را نشان دهد.

مدیر پروژه

جناب آقای بابک عظیمی
مدیر پروژه گروه سازه و ابنیه جهان آرا
مدیریت پروژه بکارگیری دانش ، مهارتها ، ابزار و تکنیکهای لازم در اداره جریان اجرای فعالیتها ، به منظور رفع نیازها و انتظارات متولیان از اجرای پروژه است . مدیریت پروژه در اجرای این مهم از دو بازوی قدرتمند برنامه‌ریزی و کنترل پروژه بهره می‌گیرد

سرپرست اجرا

جناب آقای مهندس جواد عظیمی سرپرست اجرای گروه سازه و ابنیه جهان آرا
دارای گواهینامه ایمنی وحفاظت فنی عملیات اجرایی ساختمان ( تخریب ، گودبرداری ، پایدارسازی گود و سازه نگهبان ) ودوره های ایمنی HSE از مرکز تحقیقات وتعلیمات وزارت کار

خاکبرداری

عملیات خاکی به مجموعه کارهایی گفته می‌شود که برای آماده‌ سازی زمین برای ساخت راه، ساختمان و فعالیت‌های عمرانی انجام می‌شوند و معمولا همراه با خاک‌برداری، جابجایی خاک می‌باشد. گود برداری: گودبرداری یا در اصطلاح عامه خاکبرداری، به برداشتن خاک از سطح و عمق زمین گفته می‌شود. گودبرداری به چند منظور انجام می‌شود، که از دلایل اصلی آن می‌توان به رسیدن عمق و خاک سفت (خاک بکر) اشاره کرد. گود برداری نوعی کار ژئوتکنیکی محسوب میشود . کمیته علمی تخصصی گودبرداری یکی از کمیته های انجمن ژئوتکنیک ایران است . از ابزارهای موجود برای خاکبرداری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

خاکبرداری در زمین های لجنی:
زمین های لجنی و آبدار خاکی های اشباع شده از آب و حاوی مواد آلی ای هستند که بعضا تحمل وزن ساختمان را نداشته و در اثر بارگذاری گسیخته می شوند. وجود لجن در محل های خاکبردای نه تنها مانعی برای اجرای کار به شمار امده بلکه باعث فرو رفتن تجهیزات ، از کار افتادن آن ها و نهایتا تاخیر در اجرای به موقع عملیات و کاهش بازده کار می باشد.
خاکبرداری در زمین های سنگی: خاکبرداری در زمین های سنگی باید بر اساس نقشه های اجرایی و دستورالعمل های دستگاه نظارت صورت گیرد تا ارقام خواسته شده و ابعاد مورد نظر بدست آید. عملیات در مناطق سنگی باید به نحوی انجام شود که بافت های سنگی در زیر خطوط تراز تعیین شده ، برای ادامه عملیات ساختمانی دست نخورده باقی مانده و در بهترین و مناسب ترین حالت ممکن حفظ شود. در صورتی که اتفاقا قسمتی از کف گودبرداری شده سنگی و قسمت دیگر خاکی باشد برای استقرار سازه باید از لحاظ مقاومتی باید تناسب مناسبی بین قسمت های مختلف ایجاد نمود.
پی کنی و گودبرداری: منظور از پی کنی و گودبرداری انجام عملیات خاکی برای کندن محل پی ساختمان ها و دیوار های حایل ، لوله ها ، پایه پل ها در محوطه ساختمان و نظایر آن با دست یا ماشین آلات مناسب طبق رقوم های خواسته شده در نقشه ها و دستور العمل دستگاه نظارت است. درکلیه مراحل پی کنی و گودبرداری خاک هایی که از چسبندگی مناسبی برخوردار هستند به جهت اقتصادی ، بهتر از از جبهه خاکبرداری ( دیواره پی کنی) به عنوان قالب استفاده گردد. پی کنی باید طبق نقشه ، مشخصات و دستورالعمل دستگاه نظارت در ابعاد و اندازه خواسته شده انجام شود. پی کنی بیش از ابعاد عمودی و افقی از لحاظ اقتصادی و اجرایی مقرون به صرفه نمی باشد. در صورتی که از جبهه ی خاکبرداری شده برای اجرای کار های بتنی با تمهیدات لازم (استفاده از پلاستیک و …) نتوان استفاده نمود و بستن قالب اجتناب ناپذیر باشد می توان با تایید دستگاه نظارت به میزان مورد نیاز و حداکثر ۷۰ سانتیمتر در پایین ترین نقطه به ابعاد پی کنی اضافه نمود . در هنگام استفاده از ماشین آلات در عملیات خاکبرداری لازم است تا ۱۵ سانتیمتر رقوم نهایی گودبرداری با دست صورت گیرد تا رقوم و شیب های داده شده در نقشه های اجرایی تنظیم و رگلاژ شود. محل های پی کنی باید از نفوذ آب برف ، یخ یا پرشدن با هرگونه مصالح و ضایعات محفوظ شوند. به منظور جلوگیر از نفوذ آب بسته به مورد باید از روش های متداول نظیر احداث دیوار آب بند ، پلاستیک ، سپر کوبی ، انحراف مسیر آب زهکشی ، پمپاژ و … استفاده شود.
پی کنی در زمین های سست و خشک: پی کنی بر حسب شدت ریزش خاک و عمق پی به دو طریق انجام می شود: حالت اول» در حالیکه خطر ریزش کم باشد و عمق پی هم زیاد نباشد در اینصورت می توان اطراف پی را شیب دهیم تا از ریزش دیواره جلوگیری گردد. حالت دوم» در حالیکه خطر ریزش زیاد بوده و عمق پی هم زیاد باشد باید پی کنی را به کمک عوامل کمکی ( چوب بست و قالب بندی … ) انجام داد.
خاک برداری/خاک برداری ساختمان/پی کنی
خاک برداری عمیق/گود برداری/خاک برداری با بیل دکل بلند/خاکبرداری سازه

سازه نگهبان

سازه نگهبان خرپایی (Guardian truss structures) یکی از روش های پایدار سازی جداره گودبرداری است. سازه نگهبان خرپایی متداول ترین روش پایداری سازی در گودهای با عمق متوسط است. در این روش پروفیل های فولادی خرپایی، در فواصل معین به دیواره گود، تکیه داده می شود. خرپاها با تحمل فشار جانبی ناشی از سربار خاک، و انتقال آن به زمین، مانع از ریزش دیواره گود می شود. قبل از آن یک نکته مهم وجود دارد: در پایدارسازی گود و اجرای سازه نگهبان، کسب تجربه بسیار مهم است. گاهی مواقع آنچه در کتاب ها نوشته است، شاید نتوان به طور کامل اجرا کرد. گاهی نیاز است، با توجه به امکانات موجود پیشنهاد میکنم اگر تجربه کافی را ندارید، حتماً در این مرحله از یک مهندس باتجربه، کمک بگیرید.
مشکل اصلی در اجرای سازه نگهبان خرپایی چیست؟ به نظر من، مهم ترین مشکل این است: بسیاری از سازندگان تجربی، اجرای آن را، خرج اضافه می دانند. در پروژه های کوچک، بکار گیری مهندس مجری اجباری نیست. اکثر حوادثی هم که در گودبرداری ها اتفاق می افتد مربوط به همین ساخت و ساز های کوچک است. حال این مهندس ناظر است که باید بر سر اجرای درست سازه نگهبان با سازنده سر و کله بزند. اکثر اوقات هم، نتیجه، خیلی رضایت بخش نیست. اگر حادثه ای اتفاق نیافتد، اجرای سازه نگهبان یک هزینه اضافی است. چند میلیون تومان هزینه در بر دارد. هم باعث اتلاف زمان می شود. اما کدام یک از این سازندگان محترم می توانند آینده را پیش گویی کنند؟ از کجا می توان، مطمئن بود که حادثه ای اتفاق نمی افتد. درست مثل بیمه نامه شخص ثالث خودرو. آیا همه خودرو هایی که بیمه می شوند، تصادف می کنند؟ مسلماً نه. با این حال، انجام بیمه نامه برای همه خودروها اجباری است.

سازه/سازه نگهبان/سازه نگهبان خرپایی/پایدار سازی/پایدار سازی جداره گودبرداری/متداول ترین روش پایدار سازی.

ارتباط با ما